Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tímea Krauszová
11. apríla 2023 o 6:46
Čas čítania 0:38

MAPA: Zima na Slovensku ešte nepovedala posledné zbohom, v týchto okresoch môže mrznúť

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Platia aj výstrahy pred mrazom a vetrom.

Počasie u nás ovplyvňuje studený front, ktorý postupuje cez strednú Európu na východ, informuje meteo.sk. V utorok očakávame prevažne zamračené počasie, na mnohých miestach očakávaj aj dážď. Teploty budú dosahovať 9 až 14 stupňov Celzia.

Na západnom Slovensku bude prevažne zamračené, občasný dážď, najnižšie ranné teploty 5 až 2 a najvyššie denné 11 až 14 stupňov Celzia.


Na strednom Slovensku bude prevažne zamračené, občasný dážď, najnižšie ranné teploty 4 až –1 a najvyššie denné 9 až 13 stupňov Celzia.


Na východnom Slovensku bude prevažne zamračené, občasný dážď, najnižšie ranné teploty 4 až 0 a najvyššie denné 9 až 13 stupňov Celzia.

Na horách vo výške 1000 m najnižšia ranná teplota –1 a najvyššia denná 7 stupňov Celzia, vo vyšších oblastiach rátaj so snežením alebo s dažďom so snehom. Teploty sa budú držať tesne nad nulou.

SHMÚ vydal na utorok výstrahu prvého stupňa pred mrazom vo vegetačnom období. Výstraha platí počas noci na utorok pre západné Slovensko a časti stredného Slovenska.

shmú počasie
Zdroj: SHMÚ
Domov
Zdieľať
Diskusia