Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
18. apríla 2023 o 16:30
Čas čítania 0:59

Vošla na nesprávnu príjazdovú cestu, Američan ju okamžite chladnokrvne zastrelil. Už má na krku mimoriadne vážne obvinenie

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Strelec odmietal pri zadržaní spolupracovať s políciou.

Američana obvinili z vraždy druhého stupňa po tom, ako vo večerných hodinách zastrelil 20-ročnú Kaylin Gillisovú. Stalo sa tak v momente, keď autom omylom vošla na mužovu príjazdovú cestu v meste Hebron. V aute s ňou sedeli ďalší traja ľudia. Podľa BBC spustil 65-ročný Kevin Monahan streľbu v momente, keď auto začalo odchádzať.

„Je to veľmi smutný prípad pre partiu mladých dospelých, ktorí hľadali dom priateľa a skončili v dome muža, ktorý sa rozhodol vyjsť von so strelnou zbraňou a strieľať po nich,“ povedal na tlačovej konferencii šerif štátu Washington Jeffrey Murphy.

Partia si príjazdovú cestu zrejme zmýlila pre zlé nočné osvetlenie. Je pravdepodobné, že nikto z nich z vozidla nevystúpil ani sa nepokúsil vstúpiť do domu Kevina Monahana predtým, ako spustil paľbu.

12. júla 2024 o 10:30 Čas čítania 5:39 Výroba delostreleckej munície v EÚ nerastie tak, ako tvrdí Európska komisia. Na Slovensku zarába český zbrojár Výroba delostreleckej munície v EÚ nerastie tak, ako tvrdí Európska komisia. Na Slovensku zarába český zbrojár

„Zrejme neexistovala žiadna hrozba od nikoho vo vozidle a nebol dôvod, aby sa pán Monahan cítil ohrozený,“ povedal šerif. Doplnil, že Monahan pri zatýkaní nespolupracoval a odmietol opustiť svoju rezidenciu.

Iba včera sa stal obeťou podobného prípadu tínedžer v americkom štáte Missouri po tom, ako zazvonil na nesprávny zvonček, keď chcel vyzdvihnúť svojich mladších súrodencov. Majiteľ domu ho okamžite strelil do hlavy, no chlapec našťastie stihol utiecť a vyhľadať pomoc.

Domov
Zdieľať
Diskusia