Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
12. mája 2023 o 17:17
Čas čítania 0:38

VIDEO: Policajná akcia v Bratislave ako z akčného filmu. Mladý díler ukrýval 4 kg marihuany, takto ho naháňali po sídlisku

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Mužovi hrozí trest až 15 rokov za mrežami.

Bratislavskí policajti zatkli 28-ročného Slováka z okresu Tvrdošín a obvinili ho z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi.

Slováka polícia zadržala 10. mája v rámci akcie King. Na videu na Facebooku vidieť, ako polícia v spolupráci so psovodmi na vyhľadávanie drog Kriminálneho úradu finančnej správy po sídlisku naháňala muža. Policajtom sa dílera podarilo zadržať pred bytovým domom na Bajkalskej ulici v Bratislave.

Drogy za takmer 25-tisíc eur

Obvinený drogy ukrýval na viacerých miestach v hlavnom meste a polícia po vykonaní domových prehliadok zaistila 4 879 g zelenej sušenej rastliny v celkovej hodnote takmer 25-tisíc eur. Okrem drog polícia zaistila aj osobné auto značky Volkswagen Arteon, ako aj iné dôkazy. 

„Po vykonaní potrebných úkonov bol obvinený muž umiestnený v cele policajného zaistenia, pričom zo strany vyšetrovateľa bol spracovaný aj podnet k návrhu na jeho väzobné stíhanie,“ píše polícia na Facebooku. Mužovi hrozí trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

políciapolíciapolíciapolícia
Zobraziť galériu
(8)
Domov
Zdieľať
Diskusia