Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
19. mája 2023, 11:59
Čas čítania 0:29

VIDEO: Šarlatán na námestí v Žiline sľubuje, že dokáže „vytiahnuť očkovanie“ z ľudí. Mladému chlapcovi spôsobil závraty

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Mladému mužovi pripomenul, že za vyliečenie treba ďakovať Ježišovi.

Neznámy muž tvrdil okoloidúcim ľuďom na námestí v Žiline, že im pomocou dotykov odstráni z tela očkovanie. Videozáznam zachytáva, ako starší muž presviedča ľudí, že dokáže vytiahnuť očkovanie z mladého muža, ktorý stojí pri ňom. Ten pôsobí zmätene a chce zavolať svojej mame. 

„Liečiteľ“ tvrdí, že mužovi môže byť po „liečení“ zle a bude si musieť sadnúť. Napriek tomu chlapca uistí, že je v bezpečí. „Poď, so mnou sa ti nič nestane,“ povie mu a následne mu rozopne bundu, priloží si ruky na jeho telo a masíruje mu hruď. Mladý muž súhlasí, že sa necíti dobre.

Po dokončení procesu chlapca odnesú na lavičku. „Liečiteľ“ ho však upozorní, že nemá zabudnúť poďakovať sa Ježišovi. Svedkom, ktorí celú situáciu sledujú, odkáže, aby po chlapca prišla mama. 

šarlatán
Zdroj: mojevideo.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia