Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
20. mája 2023 o 10:30
Čas čítania 0:34

Ďalší obľúbený zahraničný reťazec možno otvorí pobočky na Slovensku. Môže zaujať cenami

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Firma pozorne sleduje aktuálny vývoj a pravidelne analyzuje a vyhodnocuje prípadné možnosti expanzie.

Známy obchodný reťazec s potraviny Hofer nevylučuje, že by svoje pobočky otvoril aj na Slovensku. Rakúska firma už v minulosti plánovala, že na slovenský trh vstúpi, plány však zmarila kríza v roku 2010, píšu tvnoviny.sk.

„Čo sa týka vstupu na nové trhy, veľmi pozorne sledujeme aktuálny vývoj a pravidelne analyzujeme a vyhodnocujeme prípadné možnosti expanzie. Žiadame o pochopenie, že konkrétne rozhodnutia spoločnosti nekomentujeme,“ povedala hovorkyňa firmy Cathleen Völkel.

Na slovenský trh vstupujú aj ďalšie reťazce

Na Slovensko smeruje ďalší veľký potravinový diskont. Poľská sieť supermarketov Biedronka by mohla výrazne zvýšiť cenovú konkurenciu iným reťazcom. Biedronka by na Slovensku mohla konkurovať hlavne Lidlu, no aj iným reťazcom ako Tesco či Kaufland. Firma je momentálne jedným z najpopulárnejších poľských obchodov. 

Na slovenský trh plánuje vstúpiť aj ruský obchodný reťazec Mere, ktorý sa vyznačuje svojimi extrémne nízkymi cenami. Na Slovensku plánuje otvoriť svoje prevádzky ešte tento rok.

Domov
Zdieľať
Diskusia