Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ema Stanovská
28. mája 2023, 19:17
Čas čítania 0:47

Drinking challenge si už nezopakuje. Čínsky tiktoker po tretej fľaši tvrdého zomrel

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Podľa informácií CNN našla mladíkovo telo jeho rodina niekoľko hodín po skončení livestreamu.

Čínsky influencer, známy pod prezývkou Sanqiange, zomrel po tom, čo sa zapojil do výzvy „PK“ na čínskej verzii Tiktoku. Mladík točil livestream, v ktorom vypil niekoľko fliaš tvrdého alkoholu. Video, ktoré už nie je dostupné, sa stalo virálnym. Podľa informácií CNN našla mladíkovo telo jeho rodina niekoľko hodín po skončení livestreamu.

V rámci výzvy „PK“ influenceri získavajú darčeky a odmeny od svojich followerov, ale zároveň dostávajú aj tresty. Sanqiange musel vypiť niekoľko fliaš Baijiu, čínskej liehoviny s obsahom alkoholu od 30 do 60 percent.

„Neviem, koľko toho vypil predtým, ako som si ho zapol. Ale v poslednej časti videa som videl, ako dopíja tretiu fľašu a začína štvrtú,“ povedal pre čínsky portál Shangyou News mladíkov priateľ Zhao.

20. apríla 2024, 9:30 Čas čítania 7:07 Komička Hello Klaudi: Byť influencerom je luxus. To, že niekto dostane za reelsko mesačný plat chirurga, je bizár (Rozhovor) Komička Hello Klaudi: Byť influencerom je luxus. To, že niekto dostane za reelsko mesačný plat chirurga, je bizár (Rozhovor)

Sanqiange, ktorého Zhao opísal ako „slušného a priameho“ človeka, sa už v minulosti zúčastnil na podobných súťažiach a výzvach, v ktorých figuroval alkohol.

Čínske autority minulý rok zakázali ľuďom mladším ako 16 rokov posielať streamerom peniaze a obmedzili im prístup na platformu po 22.00 h.

Domov
Zdieľať
Diskusia