Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Aneta Gospičová
21. júna 2023, 6:45
Čas čítania 1:13

Richterová chce ísť na detektor lži. Reaguje na Kollárovu emotívnu tlačovku, z ktorej odišiel s plačom

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Barbora Richterová chce vraj svoju verziu príbehu o bitke na Miami dať preveriť na detektore lži.

Predseda Národnej rady Slovenskej republiky Boris Kollár dnes na tlačovej konferencii objasnil incident, ktorý sa stal pred dvanástimi rokmi na spoločnej dovolenke s Barborou Richterovou na Miami.

Kollár sa priznal, že Richterovú niekoľkokrát udrel. Urobil tak vraj preto, že údajne hodila jeho syna 5 až 9 metrov, pričom letel cez celú miestnosť. Podľa Kollára tak Richterová jeho syna ohrozila na živote, situáciu preto emočne nezvládol a dal jej niekoľko faciek. Kollár si na tlačovku zavolal aj rodinnú známu Patríciu Vittekovú, ktorá potvrdila jeho verziu, keďže v tom čase bola aj podľa slov Richterovej v miestnosti prítomná. 

Barbora Richterová na tlačovku reagovala videom na sociálnej sieti. „Nie som súčasťou žiadnej antikampane voči Sme rodina,“ hovorí Richterová v úvode videa. Tvrdí, že celá situácia sa začala vtedy, keď požiadala Kollára, aby jej pomohol so synom, pretože bola unavená a chcela si oddýchnuť. „Došlo medzi nami k hádke a nasilu som mu dala malého do rúk,“ popiera Richterová, že hodila syna niekoľko metrov cez miestnosť. Podľa jej slov podal Kollár syna Artura jeho matke, ktorá odišla s dieťaťom do inej miestnosti.

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

„Začal ma mlátiť tak, že ma udieral fackami z celej sily do tváre,“ opisuje ďalej 12 rokov starú situáciu po tom, čo zostali osamote. Kollár tvrdí, že zranenia matky jeho detí si ani nevyžadovali ošetrenie, Richterová zas, že upadla do bezvedomia. 

Boris Kollár nepriamo naznačil, že celý incident je politickou antikampaňou, ktorú financuje vplyvný podnikateľ Zoroslav Kollár, ktorý podľa neho kúpil Richterovej drahé auto za 150-tisíc eur. Richterová však tvrdenie poprela a podľa jej slov nemá nič so situáciou spoločné. „Áno, Zoroslava Kollára poznám, poznám ho dlhšie ako Borisa Kollára a s celou touto vecou nemá nič spoločné. Môžem ale povedať toľko, že Zoroslav Kollár je dokonalý otec a, Boris Kollár, ty mu nesiahaš ani po členky,“ uviedla Richterová.

Na záver videa Richterová uviedla, že je pripravená podstúpiť detektor lži.

Domov
Zdieľať
Diskusia