Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
23. júna 2023 o 16:00
Čas čítania 0:30

Pozor, cez víkend bude čiastočne uzavretá diaľnica D1 na severe Slovenska. Zverejnili obchádzkovú trasu pre vodičov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Dôvodom uzávery je pravidelná údržba podjazdu.

Národná diaľničná spoločnosť upozorňuje vodičov na čiastočnú uzáveru diaľnice D1 v úseku podjazdu Lučivná počas víkendu. Dôvodom je pravidelná údržba podjazdu.

Obmedzenie bude platiť v sobotu 24. júna od 8.00 h do 18.00 h v ľavom jazdnom páse v smere do Žiliny a v nedeľu 25. júna od 8.00 h do 18.00 h v pravom jazdnom páse v smere do Prešova.

Zverejnili obchádzkovú trasu

Doprava bude počas prác na podjazde v pravom páse vedená obchádzkovou trasou od diaľničnej križovatky Štrba po ceste III/3060 cez križovatku Tatranská Štrba a ceste I/18 s možnosťou napojenia na diaľničnú križovatku Mengusovce.

Počas prác v ľavom páse bude doprava vedená obchádzkovou trasou od diaľničnej križovatky Mengusovce po ceste I/18 cez križovatku Tatranská Štrba a ceste III/3060 s možnosťou napojenia na diaľničnú križovatku Štrba.

Ilustračný záber.
Ilustračný záber. Zdroj: TASR/Michal Svítok
Domov
Zdieľať
Diskusia