Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
2. júla 2023, 12:30
Čas čítania 0:39

70 miliónov eur za maďarského hráča: FC Liverpool kúpil za rekordnú sumu 22-ročného Dominika Szoboszlaia

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Kapitán maďarskej reprezentácie by mal v The Reds pôsobiť do roku 2028.

Maďarský futbalista Dominik Szoboszlai posilní elitný anglický futbalový klub FC Liverpool. Tím z Premier League zaplatí za jeho príchod Lipsku výstupnú klauzulu 70 miliónov eur. Prestup potvrdil renomovaný špecialista na prestupový trh Fabrizio Romano.

Doterajší stredopoliar RB Leipzig dostal povolenie vycestovať po tom, ako FC Liverpool aktivoval výkupnú klauzulu a šikovného hráča podľa The Guardian vyfúkol rivalovi z Newcastlu. Novú posilu by po absolvovaní vstupnej lekárskej prehliadky mali fanúšikom oficiálne predstaviť už dnes.

Maďarský stredopoliar, ktorý priviedol nemecký klub k víťazstvu vo finále v národnom pohári DFB Pokal dve sezóny po sebe, je druhou letnou posilou tímu trénera Jürgena Kloppa. Prvou bol argentínsky stredopoliar a víťaz MS v Katare Alexis Mac Allister z Brightonu. Prestupová cena, ktorú za Szoboszlaia zaplatí Liverpool, je v prípade maďarských hráčov suverénne najvyššia v histórii.

Domov
Zdieľať
Diskusia