Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jana Chovancová
21. augusta 2023, 10:59
Čas čítania 0:33

Rodinná nezhoda pri Rimavskej Sobote sa skončila tragédiou. Zahynul otec troch detí

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Napadnutému už privolaní zdravotníci nedokázali pomôcť, páchateľ čaká na väzenie.

Rimavskou Sečou otriasla hrozná správa. Nezhody medzi príbuznými sa totiž v jednej rodine skončili tragédiou, píše o tom Polícia Slovenskej republiky – Banskobystrický kraj na svojom Facebooku. 

V statuse polícia uvádza, že vyšetrovateľ v Rimavskej Sobote obvinil 21-ročného muža z Rimavskej Seči zo zločinu zabitia a z prečinu porušovania domovej slobody. Obvinený mal v piatok podvečer neoprávnene vojsť do rodinného domu poškodeného 22-ročného otca troch detí. Tam ho fyzicky napadol. 

Na miesto bola privolaná posádka rýchlej zdravotnej pomoci, tej sa však poškodeného nepodarilo oživiť. Podľa polície páchateľ po vykonaní skutku z miesta činu ušiel. Polícii však netrvalo dlho, aby ho vypátrala a obmedzila na osobnej slobode. 


„Po vykonaní procesných úkonov bol umiestnený do policajnej cely a vyšetrovateľ spracoval podnet na jeho vzatie do väzby. Sudca okresného súdu už obvineného vzal do väzby a prípad je naďalej v štádiu vyšetrovania,“ píše polícia v príspevku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia