Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
25. augusta 2023, 14:11
Čas čítania 0:31

VIDEO: Splašený medveď utekal po obci na východe Slovenska. Vystrašil miestnych obyvateľov, nahnevaní domáci žiadajú riešenia

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Obyvateľovi dediny sa medveďa podarilo natočiť priamo medzi rodinnými domami.

Po obci Regetovka nachádzajúcej sa na severovýchode Slovenska pri poľských hraniciach sa v stredu 23. augusta pohyboval medveď hnedý. Miestny obyvateľ medveďa natočil, keď sa prechádzal priamo v strede dediny medzi rodinnými domami. 

Vo videu, ktoré muž uverejnil na Facebooku, sa za medveďom viezol osobným autom. Z nahrávky je jasné, že zvieraťu prekážali svetlá vozidla, a tak sa pred nimi snažil uniknúť. Intenzívne svetlo ho zrejme vyplašilo, a tak zmätene utekal po dedine, aby sa od auta čo najviac vzdialil.

Podľa miestnych obyvateľov, ktorí video komentovali, nie sú medvede v Bardejovskom okrese ničím výnimočným. Mnohí z nich tvrdia, že v okolí mesta Bardejov, a teda aj obcí v regióne, sa medvede od začiatku leta pravidelne pohybujú vo veľkom množstve. Od štátu teraz domáci žiadajú riešenia, ktoré medvede opäť vytlačia späť do divočiny.

Domov
Zdieľať
Diskusia