Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
14. septembra 2023 o 14:02
Čas čítania 0:28

Na Liptove hlásia útok medveďa. Šelma pohrýzla obyvateľa obce do nohy

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V obci Liptovské Revúce sa nebezpečná šelma pohybuje čoraz častejšie. Naposledy o nej informovala starostka obce, ktorá varovala občanov pred nebezpečenstvom.

Obec Liptovské Revúce opäť zaznamenala pohyb medveďa v blízkosti autobusovej zastávky. Policajné zložky sa ho snažili odlákať od obytnej časti pomocou majákov a sirén. Podľa Žilinského Štandardu šelma napadla jedného z občanov.

Podľa portálu nebezpečná šelma pohrýzla obyvateľa obce do nohy. Ten sa následne schoval do poľovníckeho auta. Obyvateľovi údajne pomohli poľovníci, ktorí po útoku vystrelili varovné výstrely. Tie šelmu odstrašili až po nejakom čase.

„Od 3. júla žiadame zásahový tím, aby situáciu vyriešil. Viackrát tu už boli, no problém stále pretrváva. Bojím sa, že sa tu naozaj stane nešťastie, ktoré si vyžiada ľudský život. Kto bude potom za to zodpovedný?“ uviedla starostka obce pre Žilinský Štandard. Policajti majú teraz hliadkovať na miestach, kde sa šelma častejšie objavuje.

medveď hnedý
Zdroj: Pixabay/Natali
Domov
Zdieľať
Diskusia