Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
14. septembra 2023 o 17:50
Čas čítania 0:39

Polícia zadržala auto, ktoré má súvisieť so zmiznutím 22-ročnej Sone. Suseda zo sídliska ho spozorovala neďaleko bytovky

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia pátra po dôkazoch v zaistenom aute.

Bratislavskí policajti zadržali dnes ráno v prípade zmiznutia 22-ročnej študentky VŠMU podozrivú osobu. Podľa najnovších informácií portálu tvnoviny.sk priviezli na krajskú kriminálku aj auto, ktoré má s vyšetrovaním súvisieť. 

Podobné biele auto vraj spomínala žena, ktorá býva na sídlisku, kde Soňa zmizla. Žena uviedla, že auto videla v sobotu v noci približne o druhej ráno.

„Bola tu skupinka ľudí, mládež to bola, okolo dvanástich. A tu bolo také biele auto. Ja som nemohla vidieť ani číslo, ani tak, len to bolo kombi, také dosť veľké. Dnes sa objavilo ráno tu, potom sa objavilo tam a už teraz zmizlo to auto. A to tam boli dvaja sprevádzači. Dvaja ľudia, ktorí sedeli v tom aute. A tuto sedeli na zemi,“ uviedla žena pre Markízu.

Našli ju pred nemocnicou

Nezvestnú Soňu sa podarilo nájsť po približne 26 hodinách v pondelok 11. septembra pred jednou z bratislavských nemocníc. Na tele mala niekoľko zranení a nebola pri vedomí.

Aktuálne sa študentka spoločne s rodinou nachádza v opatere psychológov z IPčka.

Soňa,  nezvestná
Zdroj: archív rodiny, Univerzitná nemocnica Bratislava
Domov
Zdieľať
Diskusia