Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
14. septembra 2023 o 7:12
Čas čítania 0:50

Mladú študentku VŠMU už prepustili z nemocnice. Zverejnili nové informácie o tom, čo ju teraz čaká

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Iba 22-ročná žena tak teraz trávi čas s najbližšími. Tí sa k celému prípadu rozhodli nevyjadrovať.

Iba 22-ročnú študentku VŠMU Soňu, ktorá bola v období od 10. do 11. septembra 2023 nezvestná, prepustili podľa informácií TV Joj z nemocnice. Mladá žena sa teraz nachádza spoločne s rodinou v opatere psychológov z IPčka, informuje portál noviny.sk

Momentálne tak študentka trávi čas so svojimi najbližšími, ktorí sa rozhodli k celému prípadu nevyjadrovať. K incidentu sa však vyjadril brat priateľa 22-ročnej ženy Kristián Dufinec, ktorý v emotívnom odkaze vyzval ľudí, aby o Soninom prípade nešpekulovali a nešírili na sociálnych sieťach nenávisť.

„Je nesmierne dôležité, aby niekto, kto si prejde takou traumatickou skúsenosťou ako v tomto prípade, hneď po prepustení z nemocnice bol obklopený rodinou, láskou, bezpečím, aby mal pocit, že napriek tomu, čo sa deje, je súčasťou normálnej komunity, normálnych ľudí, ktorí nehľadajú iba odpovede na otázky, čo sa stalo, ale vyjadrujú naozaj podporu a lásku,“ uviedol pre TV Joj Marek Madro, psychológ z IPčka. 

Prípadom sa aktívne zaoberá NAKA

Iba 22-ročnú ženu pred jej zmiznutím naposledy spozorovali na kamerovom zázname v skorých ranných hodinách v nedeľu 10. septembra 2023. Študentka vystúpila na zástavke Záporožská v Petržalke približne o 3.40 h. Nachádzala sa len 150 metrov od svojej bytovky.

25. júla 2024 o 12:30 Čas čítania 11:02 Sériový vrah škrtil v Bratislave mladé dievčatá: na miesta činu, kde vraždil Jozef Slovák, sme sa vybrali s bývalým vyšetrovateľom Sériový vrah škrtil v Bratislave mladé dievčatá: na miesta činu, kde vraždil Jozef Slovák, sme sa vybrali s bývalým vyšetrovateľom

Aktuálne prípad vyšetruje bratislavská kriminálka s Národnou kriminálnou agentúrou. Podľa Hamrana už polícia disponuje niekoľkými zábermi, ktoré by mohli prípad čoskoro ukončiť.

Soňa
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák, Archív rodiny
Domov
Zdieľať
Diskusia