Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
14. septembra 2023 o 11:28
Čas čítania 0:36

AKTUÁLNE: V prípade 22-ročnej študentky VŠMU zadržali podozrivú osobu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Informoval o tom hovorca bratislavskej krajskej polície Michal Szeiff.

Bratislavskí policajti zadržali v prípade 22-ročnej študentky VŠMU podozrivú osobu. Informoval o tom hovorca bratislavskej krajskej polície Michal Szeiff, píše portál Tvnoviny.sk

„V súvislosti s medializovaným prípadom 22-ročnej študentky, ktorá bola nezvestná, policajti bratislavskej kriminálky zadržali v priebehu dnešného dňa podozrivú osobu. Bližšie informácie nie je možné v súčasnosti vzhľadom na vykonávané procesné úkony poskytnúť,“ priblížila polícia na sociálnej sieti.

Zmizla len pár metrov od svojej bytovky

Iba 22-ročnú ženu pred jej zmiznutím naposledy spozorovali na kamerovom zázname v skorých ranných hodinách v nedeľu 10. septembra 2023. Študentka vystúpila na zastávke Záporožská v Petržalke približne o 3.40 h. Nachádzala sa len 150 metrov od svojej bytovky.

Po nezvestnej sa následne spustilo rozsiahle pátranie. Podarilo sa ju nájsť po približne 26 hodinách v pondelok 11. septembra pred jednou z bratislavských nemocníc. Na tele mala niekoľko zranení a nebola pri vedomí.

Aktuálne sa študentka spoločne s rodinou nachádza v opatere psychológov z IPčka.

Správu aktualizujeme.

Domov
Zdieľať
Diskusia