Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tímea Krauszová
17. septembra 2023 o 20:27
Čas čítania 1:09

Prehovorila expartnerka obvineného záchranára: Nedovolil mi ísť von, udrel ma, keď som chcela od neho odísť

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Podľa rozprávania ženy ju záchranár extrémne kontroloval, izoloval od blízkych a aj fyzicky napádal.

Pre TV Markíza anonymne prehovorila bývalá partnerka záchranára, ktorý je obvinený v prípade zmiznutia a znásilnenia študentky. Podľa jej slov bol agresívny a vyhrážal sa, muža dobre pozná a majú spolu jednu dcéru vo veku zmiznutej študentky. To, že ide o jej bývalého, spoznala na základe fotiek auta, ktoré priviezli na bratislavskú kriminálku.

„Keď som sa to dozvedela, bola som v šoku, že je niečoho takého schopný. Vedela som, že dokáže ublížiť, ale že až takto, to nie,“ povedala v reportáži pre Markízu. Vystupuje v nej anonymne vzhľadom na svoju bezpečnosť.

Spočiatku bol milý, potom ju začal kontrolovať

Žena opisuje, že keď sa spoznali, bola práve na vozíku. Záchranár ju vozil na rehabilitácie, bol k nej veľmi milý. Časom sa však začal správať majetnícky, zakazoval jej chodiť von a chcel ju odizolovať od blízkych. „Tvrdil, že on mi pomáha a že mi chce každý zle. Tak mi to aj nahováral, keď ktokoľvek prišiel k nám, ja som bola stále len v izbe. Ale nebola som úplne vždy pri zmysloch.“

Úplná kontrola pokračovala aj po pôrode, sledoval aj jej mobil, a keď mu oznámila, že ho chce opustiť, udrel ju, opisuje ďalej žena. S útekom jej napokon pomohla kamarátka. Ani po rozchode však nemala pokoj: prenasledoval ju, raz ju vytlačil z cesty a vyhrážal sa jej, že „si to s ňou vybaví“ a „všetkých pozabíja“. K fyzickým útokom podľa jej slov došlo aj neskôr, vyústilo to až k tomu, že privolala políciu.

21. augusta 2024 o 16:20 Čas čítania 4:30 Obchádzanie sankcií voči Rusku? Slovenský vývoz do viacerých krajín sa po začiatku vojny zdvojnásobil Obchádzanie sankcií voči Rusku? Slovenský vývoz do viacerých krajín sa po začiatku vojny zdvojnásobil

Vyšetrovateľ voči záchranárovi v prípade študentky VŠMU vzniesol obvinenie za zločin znásilnenia závažnejším spôsobom konania. V prípade, že ho súd uzná za vinného, hrozí mu 15 rokov odňatia slobody. Súd ho poslal do preventívnej väzby. Muž je momentálne rozvedený a má dve deti, vyplýva z informácií TV Novín.

Domov
Zdieľať
Diskusia