Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tímea Krauszová
17. septembra 2023 o 20:27
Čas čítania 1:09

Prehovorila expartnerka obvineného záchranára: Nedovolil mi ísť von, udrel ma, keď som chcela od neho odísť

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Podľa rozprávania ženy ju záchranár extrémne kontroloval, izoloval od blízkych a aj fyzicky napádal.

Pre TV Markíza anonymne prehovorila bývalá partnerka záchranára, ktorý je obvinený v prípade zmiznutia a znásilnenia študentky. Podľa jej slov bol agresívny a vyhrážal sa, muža dobre pozná a majú spolu jednu dcéru vo veku zmiznutej študentky. To, že ide o jej bývalého, spoznala na základe fotiek auta, ktoré priviezli na bratislavskú kriminálku.

„Keď som sa to dozvedela, bola som v šoku, že je niečoho takého schopný. Vedela som, že dokáže ublížiť, ale že až takto, to nie,“ povedala v reportáži pre Markízu. Vystupuje v nej anonymne vzhľadom na svoju bezpečnosť.

Spočiatku bol milý, potom ju začal kontrolovať

Žena opisuje, že keď sa spoznali, bola práve na vozíku. Záchranár ju vozil na rehabilitácie, bol k nej veľmi milý. Časom sa však začal správať majetnícky, zakazoval jej chodiť von a chcel ju odizolovať od blízkych. „Tvrdil, že on mi pomáha a že mi chce každý zle. Tak mi to aj nahováral, keď ktokoľvek prišiel k nám, ja som bola stále len v izbe. Ale nebola som úplne vždy pri zmysloch.“

Úplná kontrola pokračovala aj po pôrode, sledoval aj jej mobil, a keď mu oznámila, že ho chce opustiť, udrel ju, opisuje ďalej žena. S útekom jej napokon pomohla kamarátka. Ani po rozchode však nemala pokoj: prenasledoval ju, raz ju vytlačil z cesty a vyhrážal sa jej, že „si to s ňou vybaví“ a „všetkých pozabíja“. K fyzickým útokom podľa jej slov došlo aj neskôr, vyústilo to až k tomu, že privolala políciu.

26. júla 2024 o 16:23 Čas čítania 4:02 Baterkárni InoBat pomáha exminister Smeru Hudák, využil aj pozíciu v Európskej investičnej banke. Milióny mala od štátu aj Bödöra Baterkárni InoBat pomáha exminister Smeru Hudák, využil aj pozíciu v Európskej investičnej banke. Milióny mala od štátu aj Bödöra

Vyšetrovateľ voči záchranárovi v prípade študentky VŠMU vzniesol obvinenie za zločin znásilnenia závažnejším spôsobom konania. V prípade, že ho súd uzná za vinného, hrozí mu 15 rokov odňatia slobody. Súd ho poslal do preventívnej väzby. Muž je momentálne rozvedený a má dve deti, vyplýva z informácií TV Novín.

Domov
Zdieľať
Diskusia