Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
16. septembra 2023 o 15:42
Čas čítania 0:38

IDE DO VÄZBY: Obvinený v kauze študentky Sone bol vraj šikanovaný otcom a prenasledoval bývalú partnerku

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Rozhodnutie o preventívnej väzbe zatiaľ nie je právoplatné.

Súd vzal do väzby 54-ročného muža, ktorý je obvinený v prípade zmiznutia 22-ročnej študentky Sone. Podľa medializovaných informácií má ísť o takzvanú preventívnu väzbu. Rozhodnutie ešte nie je právoplatné. Obvinený si podľa portálu Aktuality.sk ponechal lehotu na podanie sťažnosti.


Študentku našli v bezvedomí a intoxikovanú pri nemocnici v bratislavskej Petržalke po 26-hodinovom pátraní. Vyšetrovateľ bratislavskej krajskej kriminálky v piatok vzniesol obvinenie pre zločin znásilnenia 54-ročnému I. P. z Bratislavy. V prípade dokázania viny mu hrozí až 15-ročný trest.

TV Markíza priniesla o obvinenom ďalšie detaily. Okrem toho, že často obťažoval praktikantky, býval nevrlý na pacientov a pracoval až 300 hodín mesačne. Mal vraj dlhy a hazardoval. Jeho bývalá partnerka tvrdí, že bol pre dlhy agresívny a prenasledoval ju po ich rozchode.

Televízia získala aj svedectvo jeho susedy, ktorá dosvedčila o jeho zlom vzťahu s otcom. „Otec bol veľmi zlý. Susedia o nich hovorili, že mali dvoch chlapcov. Ten jeden sa obesil. Keď prišli zo školy, tak ich veľmi drezúroval,“ upresnila žena.

Domov
Zdieľať
Diskusia