Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
6. októbra 2023 o 9:40
Čas čítania 0:30

Slovenská banka plánuje veľkú odstávku na celý víkend. Klientov upozorňuje, aby si všetko vybavili včas

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Od piatka a počas víkendu budú viaceré služby banky ČSOB výrazne obmedzené.

Československá obchodná banka (ČSOB) informovala na webe o veľkej odstávke služieb. V piatok 6. 10. a počas víkendu v sobotu a v nedeľu 7. – 8. 10. nebudú fungovať viaceré služby. 

V piatok 6. októbra v čase od 22.00 h do nedele 8. októbra do 9.00 h je naplánovaná kompletná odstávka služieb Moja ČSOB a ČSOB SmartBanking. 

Z dôvodu plánovanej prevádzkovej odstávky nebude v nedeľu 8. októbra v čase 0.01 h do 9.00 h dostupná webová stránka www.csob.sk. ČSOB API (PSD2) nebude fungovať v sobotu 7. októbra v čase od 00.01 h do nedele 8. októbra do 9.00 h.

V uvedenom termíne nebudú môcť klienti banky uhradiť žiadne platby. „Odstávka je nevyhnutná pre ďalšie skvalitňovanie služieb a za prípadné komplikácie spôsobené technickou odstávkou sa vopred ospravedlňujeme,“ uviedla banka. 

ČSOB, Banka
Ilustračná fotografia. Zdroj: Google Maps
Domov
Zdieľať
Diskusia