Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová TASR
10. októbra 2023, 20:20
Čas čítania 0:44

Teroristi z Hamasu povraždili izraelské bábätká a odrezali im hlavy, tvrdí IDF. Vojaci stále nachádzajú následky masakrov

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Podľa izraelských obranných síl Hamas vraždí spôsobom podobným ISIS.

Izraelskí vojaci prehľadávajúci miesta, na ktoré v sobotu zaútočila teroristická skupina Hamas, uviedli, že v kibuci neďaleko hraníc medzi Gazou a Izraelom našli množstvo mŕtvych tiel bábätiek, ktorým útočníci odrezali hlavy. Informuje o tom portál Insider. 

Hovorca izraelských ozbrojených síl (IDF) major Nir Dinar uviedol, že v dedine Kfar Aza videli vojaci na vlastné oči hrôzy teroristickej organizácie Hamas.„Títo ľudia sú zvieratá. Brutálne zmasakrovali ženy, deti, batoľatá a starých ľudí spôsobom, akým vraždí ISIS,“ uviedol.

Nekonkretizoval však, koľko detí prišlo o život takýmto krutým spôsobom. Podľa medializovaných informácií našli izraelskí vojaci vraj väčšie množstvo mŕtvych tiel bábätiek a batoliat, rovnako ako celé izraelské rodiny zmasakrované priamo v posteliach a príbytkoch.

Počet obetí útoku palestínskeho teroristického hnutia Hamas sa medzičasom zvýšil až na 1 000. Palestínske úrady hlásia po odvetných útokoch Izraela v Pásme Gazy 830 mŕtvych osôb.


Aktualizovanú bilanciu obetí v Izraeli oznámil novinárom izraelský generál Dan Goldfus. „Chystáme sa pokračovať v ofenzíve a zaútočiť na teroristickú skupinu Hamas a akúkoľvek inú skupinu, ktorá je v Gaze,“ povedal. Izrael bude podľa jeho slov musieť „zmeniť realitu zvnútra Gazy, aby sa to už viac neopakovalo“.

Izrael, obete
Zdroj: TASR/AP
Domov
Zdieľať
Diskusia