Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
22. októbra 2023 o 10:13
Čas čítania 0:50

VIDEO: Izraelský politik sľúbil pomstu Rusku. „Zaplatíte za podporu teroristov,“ kričal v priamom prenose RT News

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Moderátor bol ostrými slovami politika zaskočený a neúspešne sa ho snažil krotiť.

Šéf izraelskej vládnej strany Likud Amir Weitmann zaskočil moderátora ruskej štátnej televízie RT News nečakane otvorenou kritikou Kremľa. V živom celosvetovom vysielaní po anglicky kričal, že keď Izrael vyhrá vojnu s Hamasom, postará sa, že Rusko za podporu teroristov zaplatí. Ako prvé na to upozornili tvnoviny.sk.

Podľa Focus.de rozhorčeným tónom odkázal: „Počúvajte ma veľmi pozorne. My to s týmito nacistami skončíme. My túto vojnu vyhráme. Zaberie to nejaký čas, ale vyhráme.“ 

Zaskočenému moderátorovi povedal, že Izrael sa postará o to, aby Ukrajina vojensky premohla Rusko. Vzápätí si Izrael podá aj Rusko. „Zaistíme, aby ste za to zaplatili aj vy. Za to, čo Rusko urobilo. My nezabúdame. Nezabudneme na vás a na všetkých ostatných nepriateľov Izraela, ktorí robia, čo môžu, aby podporili genocídu Židov v Izraeli. Dobre si pamätajte, čo vám tu hovorím,“ upozornil.

12. júla 2024 o 10:30 Čas čítania 5:39 Výroba delostreleckej munície v EÚ nerastie tak, ako tvrdí Európska komisia. Na Slovensku zarába český zbrojár Výroba delostreleckej munície v EÚ nerastie tak, ako tvrdí Európska komisia. Na Slovensku zarába český zbrojár

Moderátor bol ostrými slovami politika zaskočený a snažil sa ho krotiť. Weitmann sa však nedal odradiť. „Naši ľudia boli zmasakrovaní. Mojich ľudí povraždili vaše ‚bábky‘ a vy za to zaplatíte. Je to jasné?“ reagoval podráždene.

Domov
Zdieľať
Diskusia