Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
22. októbra 2023 o 18:37
Čas čítania 0:57

Žena sa vrátila z dovolenky a na mieste svojho domu našla ruiny. Demolačná firma si splietla adresu

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Spoločnosť zatiaľ nepodnikla žiadne kompenzačné kroky.

Rodinný dom Susan Hodgsonovej omylom zničila demolačná firma, zatiaľ čo bola odcestovaná na dovolenke. Majiteľka domu z Atlanty, ktorý sa nedopatrením premenil na trosky, podľa The Guardian zvažuje ďalšie kroky.

„Som nahnevaná. Stále sa zobúdzam a hovorím si: ‚Je to všetko vtip alebo čo?‘ Som skutočne v šoku,“ povedala žena, ktorá sa o incidente dozvedela od suseda, keď sa jej telefonicky pýtal, či dala svoj dom zbúrať. „Odpovedala som mu, že nie,“ spomína Hodgsonová. Keď sa následne sused vydal za robotníkmi demolačnej firmy, vraj ním tlmočené námietky neakceptovali.

Keď neskôr za robotníkmi poslala žena aj člena rodiny, zistili, že skutočne búrajú nesprávny dom. „Náš dom bol asi 15 rokov zadebnený. Na dvore bola pokosená tráva a dvor bol čistý. Dane sme vždy zaplatili včas,“ doplnila.

12. júla 2024 o 10:30 Čas čítania 5:39 Výroba delostreleckej munície v EÚ nerastie tak, ako tvrdí Európska komisia. Na Slovensku zarába český zbrojár Výroba delostreleckej munície v EÚ nerastie tak, ako tvrdí Európska komisia. Na Slovensku zarába český zbrojár

Hodgsonová povedala, že vo veci podala hlásenie na polícii a hovorila aj s právnikmi, ktorí zatiaľ nevedia, ako pokračovať. „Stále sme v procese zisťovania, čo robiť. Tlačíme rôznymi smermi, aby sme zistili, či vôbec niečo zmôžeme.“

Demolačná spoločnosť You Call It We Haul It so sídlom v Atlante, ženu ešte nekontaktovala. „Je ťažké uveriť, že si niekto myslí, že má právo len tak prísť, niečo zničiť, odísť, nevrátiť sa a nepovedať: ‚Je mi to ľúto. Čo musím urobiť, aby som to napravil?“ nedokáže žena uveriť.

Domov
Zdieľať
Diskusia