Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
24. novembra 2023 o 14:10
Čas čítania 0:39

Nové informácie: Otec 15-ročného Romana cez telefón presviedčal, aby neskákal. Podľa rodičov ho dlhodobo šikanovali spolužiačky

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Rodičia podávajú na školu trestné oznámenie.

Po tragickom páde deviataka zo strechy Základnej školy v Parchovanoch zverejnil otec chlapca video z celej nešťastnej udalosti. Záznam poukazuje na to, že chlapca spolužiaci šikanovali. Podľa denníka Korzár chlapec volal iba pár minút predtým so svojím otcom, ktorý sa ho z Nemecka snažil presvedčiť o tom, aby to neurobil. 

„Rozprávali sme spolu asi tri minúty. Snažil som sa mu jeho úmysel vyhovoriť. Povedal mi: ‚Tatik, to už sa nedá. Prišiel som dnes do školy a zase ma urážala. Už nevládzem.‘ Potom Romanko hovor ukončil,“ povedal otec pre denník.

Romana vraj na škole dlhodobo šikanovali spolužiačky. Vysmievali sa mu za jeho vzhľad. Rodičia sa obracajú na školu a pýtajú sa, prečo proti tomu nikto nezakročil. Chlapec trpel pre správanie spolužiačok depresiami a začal navštevovať psychiatra. Rodičia ho presviedčali, aby zmenil školu, čo on odmietal. 

Rodičia podávajú trestné oznámenie

Romanov otec informoval, že podáva trestné oznámenie na školu, pretože pochybuje, že vedenie urobilo všetko pre to, aby šikana nepokračovala. Žiada aj odvolanie riaditeľa. Ten s médiami nekomunikuje.

Základná škola Parchovany.
Základná škola Parchovany. Zdroj: Facebook/Základná škola Parchovany
Domov
Zdieľať
Diskusia