Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Radka Klučárová
25. decembra 2023, 13:29
Čas čítania 0:56

Darček pre svoje deti na Štedrý deň zabudol na chodníku jednej z bratislavských ulíc. Na poslednú chvíľu sa stal „zázrak“

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Do pátrania po majiteľovi darčeka sa pustili stovky ľudí.

Vo facebookovej skupine Straty a nálezy Bratislava ľudia hľadali majiteľa strateného vianočného darčeka. Nešťastný „tatik“ zrejme ani nedúfal, že sa k nemu balík ešte niekedy dostane. 

Používateľ Jaroslav sa na internete podelil o fotku nájdeného balíčka. „Dobrý deň, našli sme vianočný darček na chodníku Dostojevského radu v Bratislave. Radi by sme toto vianočné faux pas niekomu napravili,“ napísal a spresnil, že majiteľom je podľa všetkého otec dvoch chlapcov.

Na darčeku zabalenom vo vianočnom baliacom papieri bola informácia: „Maťko a Jurko spoločné Vianoce 2023. Tatik.“ Do pátrania po majiteľovi darčeka sa pustili stovky ľudí, ktorí príspevok na sociálnej sieti zdieľali. 

Darček si našiel cestu k deťom 

Príbeh zabudnutého vianočného darčeka mal na Štedrý deň šťastný koniec. „Tatik“ sa do niekoľkých hodín našiel. „To je môj darček, ráno som ho zabudol v Bratislave na Dostojevskom rade 17,“ napísal do komentára otec chlapcov Juraj a podelil sa aj o svoj telefonický kontakt.

Že išlo o poriadne drahý darček, v komentároch prezradila aj matka chlapcov. Išlo o monitor, ktorý otec zabudol pri nakladaní darčekov do auta. „Viem, komu treba volať. Písala som vám správu... Je to monitor pre moje deti. Zabudol ho, keď nakladal veci do auta,“ priblížila. Rodičom detí sa tak určite uľavilo, a to aj vďaka poctivému susedovi, ktorý im zachránil Vianoce.

„Lenže on je aj skvelý manažér, lebo navyše vytlačil foto na formát A4 a nalepil ju na náš vchod… takže sme sa našli,“ nešetril chválou otec.

stratený vianočný darček
Zdroj: Straty a nálezy Bratislava (Facebook)
Domov
Zdieľať
Diskusia