Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
7. januára 2024 o 18:31
Čas čítania 0:41

Kuchár Jožko ide do väzby, voči rozhodnutiu sudkyne sa neodvolal

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Sudkyňa sa rozhodla na základe útekových a preventívnych dôvodov.

Jozef H., obvinený z vraždy ženy v bratislavskom byte, ide do väzby. V nedeľu 7. januára o tom rozhodla sudkyňa bratislavského súdu. Médiá o tom informoval prokurátor Peter Pilár s tým, že rozhodnutie je právoplatné.


„Sudkyňa pre prípravné konanie po výsluchu obvineného, oboznámení sa s obsahom spisu, ako aj oboznámení sa s vyjadrením prokurátora, obvineného a jeho obhajcu rozhodla, že sa v plnom rozsahu stotožňuje s návrhom prokurátora na vzatie obvineného J. H. do väzby,“ priblížil. Rozhodla tak pre útekové a preventívne dôvody.

Hrozí mu 20 až 25 rokov za mrežami 

Hovorca Krajského súdu v Bratislave Pavol Adamčiak pre TASR uviedol, že Mestský súd Bratislava I vzal obvineného do väzby z dôvodnej obavy, že by mohol utiecť, skrývať sa alebo ináč mariť trestné konanie, a dôvodnej obavy, že by mohol pokračovať v trestnej činnosti.


Obvinenému hrozí trest odňatia slobody na dvadsať až dvadsaťpäť rokov. Policajti vo štvrtok 4. januára informovali o náleze tela ženy bez známok života v jednom z bytov v druhom bratislavskom okrese. Podozrivého zadržali v piatok 5. januára popoludní.

Ilustračné foto: Rozhodnutie sudkyne bratislavského súdu a väzobnom stíhaní obvineného.
Ilustračné foto: Rozhodnutie sudkyne bratislavského súdu a väzobnom stíhaní obvineného. Zdroj: TASR/Dano Veselský
Domov
Zdieľať
Diskusia