Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Aneta Gospičová
12. februára 2024, 13:19
Čas čítania 0:44

Na Kramároch napadli sanitára, 30-krát ho bodli perom. Snažil sa pomôcť starej žene, ktorú chceli okradnúť

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Incidentom sa zaoberá polícia.

Dvaja cudzinci na klinike nefrológie a transplantácií obličiek v nemocnici na Kramároch napadli sanitára. Ten ich spozoroval ako odcudzujú staršej panej veci z kabelky. Keď ich vyzval, aby ju nechali, útok obrátili aj proti sanitárovi, informuje o tom Plus Jeden Deň.

„Mali pri sebe falošné tabuľky a dokumenty UNICEF. Prisadli si k staršej panej – jeden zľava, druhý sprava. Jeden z nich začal lámanou slovenčinou panej vysvetľovať, kde má papiere podpísať a ako prispieť na charitu. Druhý sa jej zatiaľ hrabal v kabelke,“ uviedol sanitár.

Sanitára, ktorý sa ženy zastal, vraj niekoľkokrát udreli do oblasti hlavy, hrude a krížov. „Okamžite som povedal, že idem volať políciu. Zozadu ma však napadli a opakovane ma začali kopať a udierať päsťou do záhlavia, hrudníka i krížov. Asi 30-krát ma perom pichli do ľavej ruky, hrude i ramena,“ opísal momenty. Sanitár uviedol, že cudzincov neudrel, no bránil sa.

„Po toľkých úderoch som bol dezorientovaný a ich cieľom bolo dostať sa k podpisovému hárku, ktorý som držal v ruke. Keď sa im to podarilo, okamžite utiekli,“ dodal. Na cudzincov podal po útoku trestné oznámenie. Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu výtržníctva.

kramáre, nemocnica
Zdroj: Wikipedia/Wizzard
Domov
Zdieľať
Diskusia