Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Samuel Valent
7. marca 2024 o 20:53
Čas čítania 0:51

VIDEO: V Ružomberku uprostred cesty ležala dvojica ľudí a blokovala cestu. Okoloidúci si ich len natáčali

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Pomohol až kamionista. Dvojica bola zrejme pod vplyvom alkoholu.

Ružomberčania boli svedkami nezvyčajného incidentu. Uprostred cesty na priechode pre chodcov ležali muž a žena, ktorí boli zjavne v podnapitom stave. K incidentu došlo pred železničnou stanicou v Ružomberku. Upozornil na to portál Žilinák.sk

Jeden zo svedkov celú situáciu natočil a zverejnil na svojom Facebooku. Žena na neho nadávala a ukazovala mu vulgárne gestá. Muž sa po chvíli postavil na nohy a odišiel, no ženu nechal ležať na ceste. Nikto z okoloidúcich jej nepomohol. Autá ju namiesto toho začali obchádzať. 

Hrdinom bol kamionista

Záchrancom sa stal až vodič kamiónu, ktorý sa na ženu už nedokázal pozerať a išiel jej pomôcť. Na okoloidúcich kričal, že prečo sa len pozerajú a nepomôžu jej. Nakoniec jej pomohol aj jeden z okoloidúcich a spoločne ju odtiahli mimo cesty a postavili na nohy. 

Incident si vyžiadal množstvo reakcií v komentároch od ľudí pod príspevkom. Mnohí kritizovali, že im svedkovia nepomohli skôr. „Je to smutný pohľad, ale natáčať si to, nechať ju/ho ležať na ceste je trošku úbohé... Však druhý to spraví za mňa, však?“ napísal jeden používateľ. 

„Ako vážne radšej budete natáčať, než tých ľudí zdvihnúť a odniesť? To musel pomôcť až kamionista?“ napísal ďalší.

Niektorí to zas zobrali s humorom a v komentároch si zavtipkovali. „Mesto: ‚Potrebujeme retardéry na stanici!‘ Stanica: ‚Retardéry máme na priechode. Retardéry na priechode...‘“ napísal jeden.

Domov
Zdieľať
Diskusia