Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
16. júla 2024 o 11:12
Čas čítania 0:38

VIDEO: Ženy sa na talianskej pláži pobili o ležadlá. Do konfliktu sa zapojili aj plavčíci

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Politik, ktorý video zverejnil na sociálnej sieti, požaduje, aby sa ženy postavili pred súd.

  • Na pláži v talianskom meste Varcaturo blízko Neapola sa ženy pobili o ležadlá. Zapojili sa aj plavčíci, informuje portál Daily Mail.
  • Politik Francesco Borrelli zverejnil zábery z bitky na sociálnej sieti.

Prečo je to zaujímavé: Pláž, na ktorej sa dve ženy pobili, patrí medzi turisticky vyhľadávané. Politik požaduje, aby ženy podľa videa identifikovali a postavili pred súd.

Citát: „Násilie sa vymklo kontrole. Tí, ktorí nevedia, ako sa správať medzi ľuďmi, musia byť prevychovaní,“ uviedol na sociálnej sieti X.

Širší kontext: Ženy vraj požiadali plavčíkov o ležadlá blízko pri mori. Plavčíci však ich prosbu odignorovali. Dvojica sa tak postavila pred obsadené ležadlá a od ľudí požadovala, aby ich opustili. Keď to odmietli, konflikt vyeskaloval do fyzického násilia, do ktorého sa zapojili aj plavčíci. Bitka trvala zhruba hodinu.

Domov
Zdieľať
Diskusia