Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
3. augusta 2024 o 12:05
Čas čítania 0:46

Brit vyhral v lotérii až 35 miliónov eur. Tvrdí, že peniaze mu zničili život

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Najbližší ľudia ho vraj začali využívať.

  • Muž z Veľkej Británie pred pár rokmi vyhral v lotérii až 35 miliónov eur. Napriek tomu však tvrdí, že mu peniaze zničili život, píše britský denník Mirror.
  • Výherca hovorí, že stratil rodinu aj priateľov, ktorí ho po výhre začali využívať a čakali, že ich bude finančne podporovať.
  • Problém mal aj po tom, čo jeho rodina začala rozprávať svojim známym, že vyhral niekoľko miliónov a rozdáva ich.

Prečo je to zaujímavé: Aj napriek tomu, že muž vyhral niekoľko miliónov, stále chodí do práce a je v nej každý deň od 9.00 do 17.00 h. Nikto nevie, že je milionár a chce, aby to tak zostalo. 

Citát: „Teraz nemám priateľov a ani rodinu, pretože som ich odmietol finančne podporovať. Boli šťastní, keď si odo mňa vypýtali peniaze na zuby či vysávač, no keď som mal narodeniny, nespomenuli si na mňa. Napriek tomu sa správali, ako keby mali nárok na tieto peniaze,“ povedal. 

Širší kontext: Výhru začal pred novými ľuďmi v jeho živote tajiť. Tvrdí však, že sám mal spočiatku veľký problém prispôsobiť sa novému životu. Peniaze z neho spravili arogantného človeka a svoje chyby si začal uvedomovať až neskôr.

Prečítaj si aj tieto články: 

7. júna 2024 o 11:10 Čas čítania 0:34 Nový milionár vyhral lotériu inovatívnym spôsobom. Výherca má toľko peňazí, že nemusí pracovať do konca života Nový milionár vyhral lotériu inovatívnym spôsobom. Výherca má toľko peňazí, že nemusí pracovať do konca života
15. júla 2024 o 16:30 Čas čítania 0:34 Dôchodkyňa vyhrala obrovský jackpot úplnou náhodou. Nová milionárka prezradila, čo spraví s peniazmi Dôchodkyňa vyhrala obrovský jackpot úplnou náhodou. Nová milionárka prezradila, čo spraví s peniazmi
11. júla 2024 o 6:51 Čas čítania 0:30 Mladý muž z Nemecka si stavil sotva 20 eur a vyhral hlavnú cenu lotérie. Nemusí pracovať do konca života Mladý muž z Nemecka si stavil sotva 20 eur a vyhral hlavnú cenu lotérie. Nemusí pracovať do konca života
Domov
Zdieľať
Diskusia