Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
15. júla 2024 o 16:30
Čas čítania 0:34

Dôchodkyňa vyhrala obrovský jackpot úplnou náhodou. Nová milionárka prezradila, čo spraví s peniazmi

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Po výhre žena hneď volala svojej dcére, ktorá jej najprv nechcela veriť.

  • 75-ročná Američanka Donna Osborn vyhrala v lotérii 5 miliónov dolárov.
  • Žreb za 5 dolárov si kúpila len vďaka tomu, že jej let mal meškanie, ktoré sa predlžovalo, až ho napokon úplne zrušili.
  • Cestou domov si kúpila žreb, a keď ho zotrela, zistila, že vyhrala 5 miliónov dolárov, informuje portál Good News Network.  

Prečo je to zaujímavé: Keby let Osborn nemeškal, žreb by si pravdepodobne nikdy nekúpila. Šanca na výhru stieracieho žrebu je zároveň veľmi nízka.

Širší kontext: Donna Osborn je bývalá pacientka, ktorá sa liečila na rakovinu prsníka. Chorobu však porazila a okrem zdravia vyhrala neuveriteľne vysoký jackpot. Po tom, ako žena zotrela žreb a zistila, že sa z nej stala milionárka, zavolala svojej dcére. Tá jej najprv nechcela uveriť. Keď sa jej novinári spýtali na plány s peniazmi, uviedla, že časť z výhry pravdepodobne do niečoho investuje a potom sa vydá na Aljašku. 

 
 

jackpot
Zdroj: Pennsylvania Lottery
Domov
Zdieľať
Diskusia