Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eva Thonhauserová
7. júna 2024 o 11:10
Čas čítania 0:34

Nový milionár vyhral lotériu inovatívnym spôsobom. Výherca má toľko peňazí, že nemusí pracovať do konca života

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Ide o 9. najvyššiu výhru v histórii lotérie Mega Millions.

V americkej lotérii Mega Millions padol obrovský jackpot v hodnote 560 miliónov dolárov, čo je v prepočte 515 miliónov eur. ​Podľa lotérie ide o vôbec prvého výhercu jackpotu, ktorý si tiket kúpil online formou, informuje New York Post.

Suma, ktorú vyhral, sa kumulovala už od 26. marca. Pravdepodobnosť výhry jackpotu Mega Millions je mizivá: 1 ku 302 miliónom. V tomto prípade ide o 9. najvyššiu výhru v histórii lotérie Mega Millions.

Nový milionár sa k svojej výhre ešte neprihlásil a zostáva v anonymite. Pravidlá lotérie v štáte Illinois umožňujú výhercom cien väčších ako 250 000 dolárov, aby nemuseli zverejniť svoju totožnosť. 

Najvyšším jackpotom v histórii lotérie Mega Millions zostáva suma 1,602 miliardy dolárov, čo je približne 1,48 miliardy eur. Táto výhra padla v auguste 2023. Absolútny rekord drží lotéria Power Ball, v ktorej padol jackpot 2,04 miliardy dolárov, čo je 1,9 miliardy eur. 

Anketa:
Už si niekedy vyhral peniaze? 
Už áno.
Ešte nie. 
Nie, nikdy som sa nezapojil do žiadnej súťaže.
Už áno.
41 %
1312 Hlasov
Ešte nie. 
52 %
1643 Hlasov
Nie, nikdy som sa nezapojil do žiadnej súťaže.
7 %
225 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia