Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
13. apríla 2023, 15:36
Čas čítania 0:33

Známa streamovacia služba HBO Max mení svoj názov. Poznáme prvé ceny, ktoré si bude po novom účtovať

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Od mája bude streamovacia platforma známa pod názvom Max.

Warner Bros. Discovery oznámilo, že jeho streamovacia služba HBO Max znova zmení názov. Tentoraz sa bude volať jednoslovne – Max, uvádza Variety. Do USA služba so zmeneným názvom a s upravenými tarifami príde 23. mája tohto roku.

HBO Max doposiaľ ponúkalo dve alternatívy programov, ku ktorým po novom pridá aj tretí najdrahší Max Ultimate Add Free, ktorý vyjde mesačne 19,99 dolára (ročne 199,99). Okrem nich bude dostupná 9,9-dolárová verzia (99,9 ročne) a 15,99-dolárová Max Ad-Lite (149,99 ročne). Cena v krajinách EÚ nie je aktuálne známa.

Najdrahší Max poskytne divákom 4K video, HDR a zvuk Dolby Atmos 7.1.4. Počet súbežných streamovaní je stanovený na 4, zatiaľ čo diváci cez nižšie služby budú môcť naraz pozerať iba cez 2 zariadenia. Max bude ďalej po novom disponovať časťou dokumentov zo služby Discovery+. Nepôjde však o zlúčenie služieb a Discovery+ bude naďalej fungovať ako samostatná platforma.

HBO Max
Zdroj: Warner Bros. Discovery
Domov
Zdieľať
Diskusia