Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Florián Meričko
4. mája 2023, 13:28
Čas čítania 0:46

Fontána z domu Mikuláša Černáka bola na predaj za smiešnu sumu. Majiteľ inzerát rýchlo stiahol

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

O fontánu Mikuláša Černáka prejavilo záujem veľké množstvo ľudí, ktorí ju rýchlo spoznali.

Terajší majiteľ rodinného domu Mikuláša Černáka sa na sociálnej sieti pokúšal predať známu fontánu mafiánskeho bosa. I keď v inzeráte neuviedol, že ide o bývalý majetok Černáka, záujemcovia to z fotografie rýchlo rozpoznali, informuje portál MY Bystrica.

Rodinný dom nachádzajúci sa v Brezne momentálne vlastní muž vietnamského pôvodu. Ten ho zakúpil už pred ôsmimi rokmi, zbaviť sa fontány sa však rozhodol až v uplynulých dňoch. „Predávam fontánu za 150 eur,“ uviedol majiteľ v ponuke.

Muž sa pokúsil extravagantný kúsok, ktorý kedysi patril najznámejšiemu slovenskému mafiánovi, predať v anonymite. Netrvalo však dlho, než si záujemcovia a používatelia sociálnej siete uvedomili, že ide o fontánu, pred ktorou sa v minulosti Černák fotil so svojím tigrom.

Pre obrovský záujem a zmedializovanie celého predaja sa nakoniec majiteľ rozhodol ponuku stiahnuť.

Vo väzení je už 25 rokov

Mikuláš Černák si aktuálne odpykáva doživotný trest za viac ako desať vrážd. Vo väzbe sa nachádza už 25 rokov a prednedávnom ho dokonca preradili do výstupného oddelenia, kde sú umiestnení väzni so šancou dostať sa na slobodu.

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

Momentálne môže bývalý mafiánsky bos požiadať o prepustenie. Napriek tomu Černák uviedol, že sa o prepustenie požiadať nechystá. Rozhodol sa tak po vzájomnej dohode so svojimi právnikmi.

Domov
Zdieľať
Diskusia