Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Lukáš Čelka
14. mája 2023, 18:15
Čas čítania 3:38

Takto slovenskí politici blahoželali ku Dňu matiek: Pellegrini pije mlieko v lone, Tabák pózuje nahá počas tehotenstva

Kategória:
Politika
Uložiť Uložené
Takto slovenskí politici blahoželali ku Dňu matiek: Pellegrini pije mlieko v lone, Tabák pózuje nahá počas tehotenstva
Zdroj: Facebook/@Peter Pellegrini, Jožo Pročko, Romana Tabák

Blahoželania politikov ku Dňu matiek sú každoročným zvykom.

Čo by to bol za Deň matiek, keby si ich neuctili aj naši politici. Ženám, ktoré ich priviedli na svet, a všeobecne všetkým mamám s láskou sa starajúcim o svoje ratolesti poblahoželali aj na sociálnych sieťach.

My sme sa rozhodli vybrať tie najlepšie statusy, ktoré dnes pristáli na stenách najznámejších slovenských politikov. Predseda Hlasu Peter Pellegrini napríklad pridal fotografiu zo svojho detstva, kde ho na rukách bezpečne drží jeho mama. Romana Tabák to zobrala z iného konca a zverejnila svoju vlastnú umeleckú fotografiu urobenú v časoch, keď nosila pod srdcom dieťa. Nicholsonová zase ženy upozornila, aby nechceli byť „Xenami“, ale iba „ženami“.

Nová profilovka aj vďaka za život

Blahoželanie ku Dňu matiek dnes nemohol vynechať ani predseda OĽaNO Igor Matovič. Vyzdvihol, že každá žena je najprv dievča, potom krásna slečna, až sa z nej nakoniec vykľuje „milujúca manželka s mrňousom“. Samozrejme, spomenul aj svoj politický boj za „matky bez daní“.

Igor Matovič blahoželal ku Dňu matiek.
Igor Matovič blahoželal ku Dňu matiek. Zdroj: Facebook/@Igor Matovič

Matovičov stranícky kolega a bývalý zabávač Jožo Pročko svojej mame dnes okrem krásnych slov venoval aj novú profilovku. Odfotili sa presne tak ako kedysi. 

Jožo Pročko a Deň matiek.
Jožo Pročko a Deň matiek. Zdroj: Facebook/@Jožo Pročko

Bolo by priam nemysliteľné, ak by na matky zabudla Anna Záborská. Emotívny status političky hovorí o tom, že matky sú pri svojich deťoch stále, i keď už nevládzu, podopierajú ich každý deň a za to by im mali byť vďačné.

Anna Záborská blahoželala dnes ku Dňu matiek.
Anna Záborská blahoželala dnes ku Dňu matiek. Zdroj: Facebook/@Anna Záborská

Návraty do detstva či umelecké fotografie

Na matky sa musí myslieť aj v Republike, čo dokazuje status Milana Uhríka. Ten vyzdvihol fakt, že by sme mali byť našim mamám vďační už len za to, že tu sme. 

Milan Uhrík a Deň matiek.
Milan Uhrík a Deň matiek. Zdroj: Facebook/@Milan Uhrík

Dlhým statusom si spomenula aj Romana Tabák. „Sme výnimočné a máme nenahraditeľné poslanie, ale ak sa žena stane matkou, neprestáva byť ženou. Dieťa má život ženy obohatiť, nie jej ho udupávať… Materstvo je ťažké a krásne zároveň. Nezabúdajme na seba,“ poznamenala bývalá tenistka. Okrem vrúcnych slov nezabudla v statuse ako správna politička vyzdvihnúť zákony, za ktoré hlasovala v prospech matiek. 

Umelecká fotografia političky ku Dňu žien.
Umelecká fotografia političky ku Dňu žien. Zdroj: Facebook/@Romana Tabák

Svojej matke venoval emotívny status aj predseda Hlasu Peter Pellegrini: „Moja milá mama,

toto sme my pred viac ako 47 rokmi. Chcem, aby si vedela, že si to Ty, kto v mojich očiach hrá hlavnú úlohu. Dala si mi život, a ešte kus svojho života preliala do mňa. Nikdy Ti to nebudem vedieť vynahradiť lepšie, než že sa snažím byť slušný a pracovitý človek. Mám Ťa veľmi rád, vážim si Ťa a budem sa ďalej snažiť byť Ti čo najviac nablízku,“ napísal na Facebook a zablahoželal aj všetkým ostatným matkám. Na záver pridal fotku, na ktorej ako malý leží v lone a pije mlieko z fľaše. 

Malý Peter Pellegrini.
Malý Peter Pellegrini. Zdroj: Facebook/@Peter Pellegrini
Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia