Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
16. mája 2023 o 16:47
Čas čítania 0:23

Muž pri Senci ukazoval z bicykla pohlavný úd maloletým dievčatám, ktoré kráčali oproti nemu. Polícia sa ho teraz snaží vypátrať

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia žiada o akékoľvek informácie o páchateľovi.

Senecká polícia pátra po mužovi, ktorý sa 8. mája v obci Zálesie obnažoval počas jazdy na bicykli a ukazoval pohlavný úd maloletým dievčatám, ktoré kráčali oproti nemu. Polícia čin klasifikuje ako trestný čin výtržníctva.

„V rámci vyšetrovania sa policajti obracajú so žiadosťou o pomoc aj na verejnosť so žiadosťou o stotožnenie neznámeho muža, na priloženej fotografii. Ten by svojimi informáciami mohol napomôcť pri objasnení uvedeného skutku,“ žiada polícia občanov na Facebooku.

Policajti žiadajú, aby ktokoľvek, kto muža na fotografii pozná, oznámil jeho totožnosť polícii na čísle 158 alebo formou súkromnej správy na facebookovej stránke Polícia SR – Bratislavský kraj.

Domov
Zdieľať
Diskusia