Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Radka Klučárová
25. mája 2023, 16:09
Čas čítania 0:36

V Tatrách zmizol manželský pár z Poľska. Deťom doma zanechali tajomný odkaz, nikto nevie, prečo náhle ušli z domu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Manželia svojim deťom zanechali odkaz, v ktorom im prajú veľa šťastia do ďalšieho života, a bez slova odišli.

Manželský pár z Varšavy minulý piatok 19. mája odišiel z domu a svojim deťom zanechal tajomný odkaz. Po 44-ročnej Anete a 49-ročnom Adamovi odvtedy pátrajú desiatky policajtov. Podľa zistení vyšetrovateľov by sa mali skrývať v Tatrách, píše Polsat News.

Pred odchodom z domu manželia svojim deťom zanechali odkaz, v ktorom im prajú veľa šťastia do ďalšieho života. Dospievajúci chlapci vo veku 15 a 17 rokov ihneď kontaktovali príbuzných a tí následne zalarmovali políciu.

Podľa všetkého by sa mal pár zdržiavať v okolí Vysokých Tatier. Ozvali sa aj svedkovia, ktorí ich údajne zahliadli v údolí Tatranskej Javoriny a v neďalekej turistickej chate Murowaniec. Napriek tomu, že turisti oboznámili políciu, dvojica stihla ujsť ešte pred jej príchodom, priblížilo rádio RMF24.

Nateraz nie je jasné, prečo manželia odišli ani čo je dôvodom ich skrývania. Polícia naďalej žiada verejnosť o pomoc s ich hľadaním. Ak máš o manželoch akékoľvek informácie, kontaktuj políciu na telefónnom čísle 112. 

poliaci, stratený pár, Tatry, Varšava, polícia
Zdroj: Polícia Mokotów
Domov
Zdieľať
Diskusia