Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
5. júna 2023, 13:45
Čas čítania 0:27

Po bitke Slováka s členmi Hells Angels padlo prvé obvinenie. Polícia naďalej netuší, kto bitku vyvolal

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Slováka po bitke museli previezť do nemocnice.

Počas sobotňajšej bitky medzi členmi Hells Angels a Slovákmi zranili mladého, 24-ročného Bratislavčana, ktorého museli po bitke previezť do nemocnice. Na políciu predviedli dvoch Dánov a jedného Nemca. Polícia už stihla obviniť jedného člena motorkárskej skupiny. Obvinený je podľa portálu tvnoviny.sk nemeckej národnosti. 

„Bolo začaté trestné stíhanie vo veci prečinu výtržníctva v súbehu s prečinom ublíženia na zdraví,“ povedala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Jana Šimunková. Polícia naďalej zisťuje, kto bitku vyvolal.

Motorkárov z cely predbežného zaistenia prepustili. Slováka ošetrili a prepustili domov. Poranený bol na hlave a na predlaktí. Na zraz motorkárov v Šamoríne sa bol pozrieť aj jeden z našich redaktorov. To, ako to tam vyzeralo, si môžeš pozrieť v tomto článku

Hells Angels.
Hells Angels. Zdroj: Wiki Commons/Lee Brimelow
hell's angels šamorín
Zdroj: Facebook/Polícia SR
Domov
Zdieľať
Diskusia