Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tímea Krauszová
11. júna 2023, 10:18
Čas čítania 0:59

Srdcervúci príbeh muža a jeho labradora: Obom diagnostikovali rakovinu obličiek, snažia sa užívať si posledné chvíle

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Snažia sa vychutnať si posledné spoločné chvíle naplno.

Simon O'Brien, 48-ročný otec troch detí a majiteľ labradorskej sučky menom Bella, má rakovinu obličiek. Svoju diagnózu zistil len pár mesiacov po tom, čo rovnakú chorobu diagnostikovali aj Belle. No zatiaľ čo Simonova rakovina je momentálne v remisii, jeho najlepšia kamoška Bella má len pár mesiacov života, informuje Independent

Behával polmaratóny, zrazu prišla neprekonateľná únava

Simon aj Bella mali podobné symptómy, hoci u domáceho miláčika sa prejavili skôr. Kedysi bola vždy veselá, plná energie a rada sa hrala s deťmi, no rodina si všimla, že je čoraz viac utiahnutá, chvostík si schováva medzi nohy a správa sa inak. Keď veterinár potvrdil diagnózu rakoviny obličiek, rodine rovno oznámil, že s tým nemôžu nič robiť a Belle ostáva posledných pár mesiacov života. 

O pár mesiacov neskôr si Simon, ktorý pravidelne behával polmaratóny a je členom liverpoolskeho klubu bežcov, začal pociťovať extrémnu únavu. Nevládal ani len dokončiť tréning, stále bol smädný a začal rýchlo chudnúť. Aj jemu po otestovaní potvrdili rakovinu obličiek. Simon sa obával o svoj život a rovno začal s prípravami na pohreb. Tie sa, našťastie, ukázali ako predčasné.

5. mája 2024, 12:00 Čas čítania 4:14 Oktagon 57 plný hviezd a veľkolepých bitiek: šokujúce zvraty aj pekelné bitky Oktagon 57 plný hviezd a veľkolepých bitiek: šokujúce zvraty aj pekelné bitky

Absolvoval niekoľkohodinovú operáciu, pri ktorej mu napadnutú obličku odstránili, a odvtedy je rakovina v remisii. Rodine aspoň trochu odľahlo, hoci ju stále ťaží Bellina situácia. Napriek predpovediam lekárov sa dožíva dlhšie, než očakávali. Lieky jej vrátili aj trochu energie, rada sa hrá vo vode na pláži a aspoň na chvíľku zabudne na bolesti.

Domov
Zdieľať
Diskusia