Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Eduard Starkbauer
22. júna 2023, 9:54
Čas čítania 0:25

NAKA počas veľkej akcie zadržala šéfa dôležitej štátnej agentúry. V minulosti už čelil rôznym podozreniam

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Jozef Kiss je vo funkcii dva roky.

NAKA podľa Denníka E zadržala generálneho riaditeľa Pôdohospodárskej platobnej agentúry Jozefa Kissa, ktorého do funkcie nominoval exminister Samuel Vlčan. NAKA podľa medializovaných informácií okrem Kissa spájaného s korupčným konaním zadržala aj iných zamestnancov PPA, no mená zatiaľ nekonkretizovala.

Jozef Kiss bol vo funkcii dva roky, a hoci pri svojom nástupe sľuboval očistenie agentúry od korupcie, Nadácia Zastavme korupciu ho už  dávnejšie kritizovala pre rôzne podozrenia. Bývalý bankár nahradil vo funkcii Jaroslava Jánoša. Ten do PPA prišiel ako organizátor farmárskych protestov.

„MPRV SR i PPA poskytujú plnú súčinnosť orgánom činným v trestnom konaní,“ priblížili z ministerstva pôdohospodárstva s tým, že viac informácií v tejto chvíli nie je možné poskytnúť.

Domov
Zdieľať
Diskusia