Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
30. júna 2023, 19:21
Čas čítania 0:32

NOVÝ PRIESKUM: Fico má náskok, prekvapila Dankova SNS. Voliči už zareagovali na kauzu Borisa Kollára

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Predvolebný prieskum Focusu ukázal vývoj preferencií za posledný mesiac.

Podľa aktuálneho prieskumu agentúry Focus by voľby v júni vyhrala strana Smer-SD s 19 percentami a s náskokom takmer 3 percentá pred stranou Hlas, ukázal prieskum agentúry Focus pre TV Markíza.

Hnutie Petra Pellegriniho by sa do parlamentu dostalo s 16,3 percenta. Preferencie Progresívneho Slovenska narástli. Ak by sa voľby konali teraz, umiestnili by sa na treťom meiste s 13,5 percenta. Na štvrtom mieste skončila strana Republika s 9 percentami. 

Voliči už zareagovali aj na kauzu Borisa Kollára, ktorého Sme rodina klesla o 0,5 percenta. Do parlamentu by sa dostali aj strany KDH, OĽANO, SNS a SaS, všetky so ziskom 5 až 6 percent.

Pred bránami Národnej rady by skončila Aliancia, strana Demokrati, Kotlebovci, Modrí, Maďarské fórum aj Občianski demokrati Slovenska. A na chvoste by skončila strana Za ľudí s 0,7 percenta.

Predvolebný prieskum Focusu

Domov
Zdieľať
Diskusia