Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Kamila Šebestová
7. júla 2023, 11:30
Čas čítania 0:22

„Môj otec je proti LGBTI+, ja som liberálka. Naši budú voliť Fica, ja určite nie.“ Mladí Slováci hovoria o názoroch rodičov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Mladí ľudia z celého Slovenska v ankete odpovedajú na otázku, aké politické názory majú ich rodičia. Viacerí sa s nimi boja rozprávať o politike.

Ak by tento rok volili len vysokoškoláci, strana Progresívne Slovensko by zvíťazila vo voľbách s veľkým náskokom, uvádza prieskum portálu Praxuj.sk. Do parlamentu by sa dostali aj strany SaS a Hlas. Smer, KDH, Sme rodina či OĽaNO by, naopak, neuspeli.

praxuj
Zdroj: Praxuj.sk

Pri rozhovoroch s mladými ľuďmi sme zistili, že majú často veľmi odlišné názory od staršej generácie. Viacerí majú problém sa s rodičmi rozprávať o politike, lebo by sa podľa vlastných slov „len pohádali“.

Zaujímalo nás, aké politické názory ich rodičia majú a koho budú voliť v parlamentných voľbách 2023. Odpovede uvidíš v ankete.

Domov
Zdieľať
Diskusia