Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Radka Klučárová
12. júla 2023, 21:01
Čas čítania 0:33

NÁVOD: Whatsapp prišiel s novinkou, ktorá uľahčí otravnú povinnosť mnohým používateľom

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Na prenos dát z jedného zariadenia do druhého teraz stačí urobiť len pár klikov.

Prenášanie pôvodných konverzácií zo starého telefónu do nového už viac používatelia aplikácie Whatsapp nebudú musieť riešiť prostredníctvom cloudu. Od júla prišla aplikácia s novinkou, vďaka ktorej je prenášanie histórie oveľa jednoduchšie.

Na prenesenie celej konverzácie po novom postačí QR kód, ktorý si používatelia zo starého do nového telefónu veľmi jednoducho naskenujú. 

Celý návod na Facebooku zverejnil zakladateľ firmy Facebook (Meta) Mark Zuckerberg, pod ktorú patrí aj aplikácia Whatsapp. Na prenos dát z jedného zariadenia do druhého stačí urobiť len pár klikov. V starom vstúpiť do nastavení Whatsappu, vybrať položku Chaty a následne kliknúť na tlačidlo „presunúť chaty do iPhonu, resp. Androidu“, v závislosti od toho, aké zariadenie používaš. Ďalej je potrebné postupovať podľa inštrukcií na obrazovke. 

Zakrátko by sa mal zobraziť QR kód, ktorý stačí do nového mobilu naskenovať a počkať, kým sa všetky dáta prenesú do nového zariadenia. 

Domov
Zdieľať
Diskusia