Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
27. júla 2023, 8:30
Čas čítania 0:40

Mbappé odmietol astronomickú zmluvu z exotiky, zarábať mohol 700 miliónov eur ročne. Teraz nie je jasné, čo s ním bude

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Kapitán francúzskej reprezentácie mohol zarobiť až 700 miliónov eur ročne.

Kapitán francúzskej reprezentácie a majster sveta z roku 2018 Kylian Mbappé odmietol diskutovať s predstaviteľmi saudskoarabského klubu Al-Hilal. Napriek tomu, že za ním prileteli do Paríža, podľa všetkého bude ich snaha márna.

Rokovanie o astronomickej zmluve, vďaka ktorej by hráč PSG za jediný rok zarobil 700 miliónov eur, podľa francúzskeho denníka L’Equipe stroskotalo.

Al-Hilal okrem lukratívnej ponuky pre hráča ponúkal parížskemu klubu 300 miliónov eur ako prestupnú sumu. Ak by PSG ponuku prijalo, Mbappé by sa stal najdrahším hráčom v histórii futbalu.

Podľa populárneho futbalového novinára Fabrizia Romana je klub PSG presvedčený o tom, že sa Mbappé dohodol na zmluve so španielskym veľkoklubom Real Madrid. V hre je však naďalej možnosť, že za trest zostane v nasledujúcej sezóne na lavičke v Paríži.

Domov
Zdieľať
Diskusia