Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
30. júla 2023 o 18:22
Čas čítania 0:46

VIDEO: Ruskí vojaci sú na fronte opití. Veliteľ ich vo videu facká a hovorí, že ich odmieta brániť

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Veliteľ práporu o svojich opitých poddaných povedal, že sú už aj tak mŕtvi.

Ruskí vojaci na fronte bojujú pod vplyvom alkoholu. V najnovšom videu vojakov z Čuvašska to verejne priznáva veliteľ práporu Zima, ktorý sa zároveň prihovára ruskej verejnosti z Ukrajiny. Zábery, v ktorých opití vojaci ledva dokážu udržať stabilitu, aktuálne kolujú na Twitteri. 

Veliteľ Jegorov Nikolaj Michajlovič v ňom ukazuje konkrétne dvoch vojakov, ktorých uráža a jedného z nich aj vyfacká a odhodí mu šiltovku. Prvý má okolo hlavy omotaný obväz a nedokáže sám poriadne ani stáť. Ruský dôstojník ho drží za lakeť a hovorí, že takýchto „buz**antov“ odmieta brániť. Podriadeného vojaka neskôr prikázal zviazať.

Následne podíde k druhému, ktorého aj fyzicky napadne. Uviedol, že týchto vojakov nebude chrániť, a nazval ich čuvašskými diablami. Vo videu tiež zverejnil svoje meno a adresu. 

„Ja som Zima. Ľudia ma poznajú. Ak mi chce niekto niečo povedať, do toho. Ak sa dotknete mojej rodiny, odtrhnem vám tváre. Ale títo bu**ranti sú už aj tak mŕtvi. Ja svoje slovo dodržím,“ zakončil svoj príhovor.

Domov
Zdieľať
Diskusia