Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
31. júla 2023, 13:45
Čas čítania 0:28

Desiatky Slovákov dourážali prezidentku Čaputovú za vymyslenú váhu. Niekto začal schválne šíriť jej upravenú fotografiu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vymyslená fotografia prezidentky z Pohody už z facebookovej stránky zmizla.

Na sociálnej sieti Facebook koluje upravená fotografia prezidentky Zuzany Čaputovej, na ktorej ju niekto zámerne rozšíril a posmieval sa jej za vymyslené „nadbytočné kilá“.

Stránka „Neverím falošným politikom“ upravenú fotku prezidentky z Pohody už zmazala, no Čaputovú predtým stihli dourážať desiatky používateľov v komentároch.

„Dobre ťa Slováci vykŕmili,“ napísala stránka k fotke. Správcovia stránky navyše prezidentku obvinili z toho, že v nadchádzajúcich voľbách nebude kandidovať z dôvodu, že sa už „dosýta najedla“.

„Prezidentke sa pri niektorých pohyboch počas diskusie na pár sekúnd vytvorilo v časti gombíkov malé očko, no rozhodne to nie je niečo šokujúce. Každý z nás má s týmto skúsenosť, veď je to len látka. A pani prezidentka je tiež len človek,“ píšu policajti na Facebooku.

Domov
Zdieľať
Diskusia