Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Aneta Gospičová
9. augusta 2023, 18:50
Čas čítania 1:03

Veľký zvrat v prípade týranej influencerky Ráchel. Polícia obvinenie Tomyho Kottyho zamietla

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Influencerka Ráchel Karnižová o vývoji prípadu informuje na Instagrame.

Ráchel Karnížová známa pod pseudonymom Rachellkka sa znovu prostredníctvom sociálnej siete Instagram vyjadrila k prípadu domáceho násilia zo strany slovenského moderátora a muzikanta Tomyho Kottyho, ktorého civilné meno je Tomáš Drahoš.

Influencerka podala na muzikanta v apríli trestné oznámenie. Tomy Kotty na začiatku celého incidentu svoju chybu priznal a nastúpil na liečenie. Na výsluchoch nastal zvrat a celú situáciu poprel. Obvinenia zo znásilnenia bol neskôr zbavený. 

Influencerka v júni oznámila, že polícia po výsluchoch celý incident vyšetruje ako priestupok, voči čomu sa odvolala. Naďalej trvá na tom, že v osudnú noc išlo o znásilnenie a nie dobrovoľný sexuálny styk, ako to pred policajtmi opísal Drahoš. 

3. augusta 2023, 16:20 Čas čítania 0:21 Ráchel Karnižová: Nikdy by som nepovedala, že zostanem s človekom, ktorý ma zbil. Myslela som, že sa poznám Ráchel Karnižová: Nikdy by som nepovedala, že zostanem s človekom, ktorý ma zbil. Myslela som, že sa poznám

Odvolanie polícia zamietla

Odvolanie jej teraz polícia definitívne zamietla. „Pred asi dvomi mesiacmi som podávala odvolanie na rozhodnutie, ktoré mi prišlo z polície ohľadom incidentu, ktorý sa stal u mňa v mojom bývalom byte, kde mi môj frajer totálne zničil byt. Podľa polície to bol priestupok. Včera mi prišlo rozhodnutie, kde to znovu a definitívne zamietli,“ informovala influencerka na Instagrame. 

Influencerka povedala, že ju justičný systém vyčerpáva. Uviedla, že by sa rada pohla v živote ďalej, ale pomalý proces vyšetrovania jej to neumožňuje. „Ja by som sa už rada pohla v mojom živote, ale vždy, keď už som okay, tak príde nejaká ďalšia facka, z ktorej chodím týždeň ako mŕtvola a len si dookola hovorím, kedy sa to skončí,“ hovorí o náročných chvíľach.

Ráchel je teraz odhodlaná dotiahnuť prípad do konca, najmä po tom, čo Kotty oznámil návrat na sociálne siete. Vraj nemôže dopustiť, aby Drahoš dokončil veľký návrat na scénu s tým, že mu znovu všetko prejde bez trestu.

Instagram/@rachellkka
Zdroj: Instagram/@rachellkka
Domov
Zdieľať
Diskusia