Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Aneta Gospičová
16. augusta 2023, 14:10
Čas čítania 0:44

Matku s dieťaťom napadla nebezpečná svorka. Majiteľ sa o nich nestará, obetiam sa smeje do tváre

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Susedia tvrdia, že majiteľ psov zanedbáva.

V Plaveckom Štvrtku napadla svorka jazvečíkov matku s dieťaťom. Jeden z nich pohrýzol malé dieťa do nohy. „Týždeň mala sadru. Odvtedy máva nočné desy a reaguje na môj krik, určite to má nejaké následky,“ informuje o stave dieťaťa matka pre portál noviny.sk. Situáciu aktuálne rieši polícia. 

Susedia tvrdia, že so psami a s ich majiteľom sú problémy na každodennej báze. Problém majú najmä rodičia a ich deti, ktoré chodia do školy.

„Vbehli mi do bicykla. Boli tri. Po nohe mi išli, do kolies, ja som z bicykla spadla, som sa zranila. Pomliaždené koleno, lakeť atď. A on namiesto toho, aby povedal prepáč, mi povedal, choď do Bratislavy, tam ti nebudú behať psy po ulici,“ informuje o situácii so psami a s ich majiteľom suseda.

Podľa občanov majiteľ psov nemá rešpekt voči ostatným a pri konfrontácii sa smeje ľuďom do tváre. „On rešpekt vôbec nemá, tak vám poviem. Keď sa mu povie, on sa smeje do ksichtu,“ uvádza spoluobčan, ktorý psov často odstrašuje, aby mohli deti pokojne ísť do školy. Podľa obyvateľov Plaveckého Štvrtka je jediným riešením odobrať psy nekompromisnému majiteľovi. Ten podľa nich psom nedáva jesť.

Jazvečík.
Jazvečík. Zdroj: Unsplash/Katie Bernotsky
Domov
Zdieľať
Diskusia