Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jana Chovancová
21. augusta 2023, 12:49
Čas čítania 0:26

Žena sa vydávala za lekárku, zneužila dôverčivosť seniorky a obohatila sa o 3 000 eur. Hrozí jej až 10 rokov za mrežami

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Zneužila dôverčivosť dôchodkyne a obohatila sa o nemalý peniaz. Teraz jej hrozí väzenie.

Obvineniu zo zločinu podvodu čelí 55-ročná Anna, ktorá pod falošnou identitou lekárky zneužila dôverčivosť 84-ročnej seniorky. Obohatila sa o 3-tisíc eur. 

„Žena, po ktorej totožnosti pátrali policajti, bola počas uplynulého týždňa zadržaná a umiestnená v cele policajného zaistenia,“ skonštatovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Jana Šimunková. Cez víkend súd rozhodol o jej vzatí do väzby.

Anne, ktorá pod identitou lekárky zneužila dôverčivosť seniorky a obohatila sa o 3-tisíc eur, vyšetrovateľ vzniesol obvinenie zo zločinu podvodu. Po predĺžení jej pobytu za mrežami uplynulú sobotu súd rozhodol o jej vzatí do väzby.

Polícia vo svojom príspevku na Facebooku uvádza, že v prípade preukázania viny pred súdom hrozí menovanej trest odňatia slobody na tri až desať rokov.

Domov
Zdieľať
Diskusia