Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Aneta Gospičová
12. septembra 2023, 20:30
Čas čítania 0:43

VIDEO: Americký prezident Biden nevedel počas konferencie dokončiť vetu. Stretnutie náhle ukončili

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Incident sa stal počas konferencie vo vietnamskom meste Hanoj.

Americký prezident Joe Biden náhle ukončil tlačovú konferenciu vo Vietname. Dôvodom bolo, že prezident nevedel dokončiť vetu a začal koktať.

Tajomníčka Bieleho domu Karine Jean-Pierre hneď nato zobrala mikrofón a uprostred prezidentovej vety oznámila, že konferencia sa končí. Následne začala v miestnosti hrať hudba, informuje o tom portál CNN.

„Ďakujem vám všetkým – týmto sa tlačová konferencia končí,“ povedala do mikrofónu Karine Jean-Pierre po tom, čo prezident nevedel dokončiť vetu. Joe Biden nakoniec odpovedal na jednu vetu novinárov. „Neviem ako vy, ale ja idem spať,“ ukončil prezident tlačovú besedu a odišiel od rečníckeho pultu. Po incidente dostal prezývku Ospalý Joe, uvádza portál The Independent.

Podľa prieskumu CNN sa približne štvrtina Američanov obáva, že Bidenov vek negatívne ovplyvňuje jeho kompetenciu vyhrať nasledujúce voľby. Jeho podporovatelia tvrdia, že aj napriek tomu, že má 80 rokov, zvláda množstvo medzinárodných ciest, ktoré sú namáhavé, a na ďalšie volebné obdobie je pripravený. 

Späť
Zdieľať
Diskusia