Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
redakcia
25. septembra 2023, 18:47
Čas čítania 1:02

Príď na Refresher volebnú noc do Kácečka. Hosťami budú Supa, Boy Wonder, Jakub Lužina či Liberty Blake Simon

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Párty a politika! Príď do novootvoreného bratislavského Kácečka, kde s nami môžeš stráviť REFRESHER VOLEBNÚ NOC.

Voľby sú za rohom a ty ich nemusíš sledovať len na obrazovke. Príď do novootvoreného Kácečka v Bratislave a zaži  pravú volebnú atmosféru spolu s nami. Refresher prvýkrát vo svojej histórii organizuje VOLEBNÚ NOC, a to v sobotu 30. septembra. 

Bude ťa čakať večer plný diskusií so slovenskými osobnosťami na rôzne témy. So Supom a Boy Wonderom sa porozprávame o tom, ako raperi hodnotia predvolebnú kampaň na Slovensku. Marek Mach a Dominika Hajdu s nami budú diskutovať o hrozbe extrémizmu či populizmu.

S Liberty Blake Simon sa pobavíme o právach LGBTI+ a nevynecháme ani čoraz dôležitejšiu tému globálneho otepľovania s Jakubom Hrbáňom. Na záver nám stand-up komici Jakub Lužina a Marián Psár povedia, čo si myslia o priebežných výsledkoch volieb. Celý čas budeme okrem diskusií napäto sledovať vývoj výsledkov a komentovať ich spolu s politologickým expertom Jakubom Švecom z Fakulty humanitných vied na UNIZA. Týmto večerom ťa budú sprevádzať redaktori Refresheru Kamila Šebestová a Eduard Starkbauer.

Diskusie počas volebnej noci: 

20.30 
Supa & Boy Wonder
21.30 Marek Mach & Dominika Hajdu 
22.00 komentovanie prvých exitpollov s politológom Jakubom Švecom
22.45 Liberty Blake Simon a Jakub Hrbáň
23.30 komentovanie predbežných výsledkov politológom Jakubom Švecom 
23.45 Jakub Lužina & Marián Psár

 
Ak ťa nebude baviť politika, vždy môžeš ísť na párty do vedľajšej sály, kde ťa bude čakať hudobný program. Vstup na diskusie je zdarma, koncerty budú za 5 €.

Hudobný program: 

22.00 – 00.00 Shomi
23.30 – 00.00
Supa
00.00 – 1.00   
Metys
 1.00 – 3.30    
Bpurppp

Nezabudni, že aj ty môžeš prispieť k zmene tejto krajiny. Choď preto 30. septembra voliť a po odvolení sa všetci uvidíme v novom Kácečku! 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by REFRESHER Slovensko (@refreshersk)

Domov
Zdieľať
Diskusia