Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
TASR
3. októbra 2023, 21:20
Čas čítania 0:27

Opitý Slovák udrel svoju tehotnú manželku do tváre a vyhrážal sa, že ju zabije. Zasiahnuť museli policajti

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Agresívny muž svojej tehotnej manželke bránil odísť z domu, sotil ju do vchodových dverí a následne udrel do tváre a rozrazil jej peru.

Policajti z Trenčianskych Teplíc obvinili 41-ročného muža z prečinu nebezpečného vyhrážania. Opitý udrel svoju tehotnú manželku päsťou do tváre, sotil ju do dverí a s nožom v ruke sa jej vyhrážal smrťou. Informovala o tom trenčianska krajská policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová.


Po tom, ako začal byť opitý manžel agresívny, chcela žena odísť z bytu. Obvinený jej v tom bránil, sotil ju do vchodových dverí a následne udrel do tváre a rozrazil jej peru. Ženu následne vtiahol do kuchyne a s nožom v ruke sa jej vyhrážal smrťou. Žena privolala políciu.

Policajti muža obmedzili na osobnej slobode, v dychu mu namerali 3,29 promile alkoholu. Zároveň policajti navrhli väzobné stíhanie obvineného. O návrhu bude rozhodovať súd.

Späť
Zdieľať
Diskusia